Toolkit

Om de herkenbaarheid en naamsbekendheid van MDT zowel online als offline te vergroten, vind je hieronder onze toolkit! Hierin vind je alle MDT-communicatiemiddelen, zoals de logo's, lettertypes en informatie over de huisstijl. Ook vind je in de toolkit alle bestanden voor het koppelen van deelnemersgegevens aan de centrale database. De toolkit wordt steeds aangevuld.

Heb je vragen over het gebruik van items in de toolkit of mis je iets? Laat het ons dan vooral weten via communicatie@doemeemetmdt.nl. Wij helpen je graag!

Promotiemateriaal

Heb je een evenement of andere bijeenkomst en wil je hier graag MDT-promotiemateriaal bij gebruiken. Vul dan het formulier in!

MDT-Impactreis

Wat is impact eigenlijk? En hoe kun je de impact van jouw project vergroten? Dit soort vragen worden besproken en beantwoord in de MDT-Impactreis.

MDT-prooflabel

Met het MDT-prooflabel willen we jongeren de garantie geven dat hun MDT-reis voldoet aan de kwaliteit die wij voor ogen hebben. Bekijk de pagina van het prooflabel voor meer informatie.

MDT-certificaat

Het MDT-certificaat voor jongeren is een erkenning van de inspanningen die de jongere tijdens het MDT-traject heeft verricht. 

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.