Toolkit MDT subsidiecommunicatie

Sinds 5 december jl. is de MDT subsidie voor 2024 bekend! Om gezamenlijk zoveel mogelijk aandacht te creëren voor deze subsidieregeling, hebben we een online toolkit ontwikkeld. 

Hieronder vind je alle ingrediënten om je netwerk te informeren en enthousiasmeren. Van powerpoint templates tot voorbeeldteksten voor social media en e-mailformats. De fanatiekelingen die ook aan de slag gaan met vormgeving, verwijzen we graag naar de MDT huisstijlregels en templates op onze website.

Jouw feedback is belangrijk! Heb je vragen over het gebruik van items in de toolkit of mis je iets? Laat het ons dan vooral weten via communicatie@doemeemetmdt.nl.

Let op: we blijven deze toolkit voorzien van nieuwe content de komende weken. Houd het in de gaten!

MDT logo en icoon

Het MDT-logo in diverse bestandsformaten voor jou om te gebruiken in je eigen uitingen, zoals presentaties of emailhandtekening. Let op: het logo in de cirkel met de website wordt het meeste gebruikt.

MDT logo en icoon (1.5MB)

Afbeeldingen

MDT subsidie heeft een meerdere algemene beelden die je kunt gebruiken, die ook herkenbaar zijn van de website. Daarin maken we verschil of we jongeren aanspreken of professionals. Deze beelden kan je ook los gebruiken in bijvoorbeeld social media posts of drukwerk.

Afbeeldingen - jongeren (30.8MB)
Afbeeldingen - professionals (63.4MB)

Social media content

Tot de openstelling op 1 februari 2024 kun je een post delen om de publicatie van de subsidieregeling voor 2024 te melden. Via de link kun je visuals en voorbeeldteksten downloaden. Je kunt deze gebruiken voor een post op jouw Instagram of LinkedIn. Voel je vrij om de teksten aan te passen om meer af te stemmen op jouw contactpersonen of netwerk.

Social media (7.0MB)

Promo e-mail en handtekening

Wil je liever jouw netwerk of contactpersonen direct bereiken via email? Hieronder vind je voorbeeld e-mails die je kunt sturen. Uiteraard ben je vrij om de teksten aan te vullen en meer af te stemmen op jouw ontvangers.

E-mail en handtekening (62.7kB)

Promotiematerialen voor events

Op het hoofdkantoor van MDT zijn een aantal artikelen aan te vragen om een event, workshop of andere bijeenkomst aan te kleden. Zowel voor jongeren als voor de professionals hebben we items die zorgen voor de naamsbekendheid van MDT en onze website. Denk bijvoorbeeld aan pennen, sleutelhangers, notitieblokjes, roll-up banners en leuke ansichtkaarten met een lieve boodschap.

Aanvragen kan via communicatie@doemeemetmdt.nl

Promotiematerialen (11.6MB)

Nieuwsbericht

Mocht er plek zijn voor een nieuwsbericht op je website, dan tref je hier een voorbeeld in tekst en beeld. Vooralsnog gaat dit over de periode tot openstellingen op 2 februari 2024. Houd ook actuele nieuwsberichten en verhalen in de gaten op onze website.

Eventkalender

Komende maanden zijn er online informatiebijeenkomsten en vragenuren waar potentiële aanvragen hun vragen kunnen stellen. Kijk voor data en inschrijving op de eventkalender.

Bekijk eventkalender
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.