Subsidie aanvragen voor jouw MDT-project

Als MDT-organisatie word je onderdeel van een landelijk dekkend netwerk dat elkaar stimuleert en kwaliteiten bundelt, en geef je jongeren de kans een stap te zetten naar hun toekomst. 

Direct MDT 2024 subsidie aanvragen

Subsidies MDT - Sluit je aan!

Bekijk de nieuwe MDT subsidie en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen! Of bekijk de eventkalender voor de online bijeenkomsten en vragenuren.

Ja, ik wil op de hoogte blijven
Bekijk eventkalender

MDT subsidie 2024
De subsidieregeling Maatschappelijke Diensttijd (MDT) voor 2024 is gepubliceerd in de Staatscourant. Lees hier de samenvatting en dien je aanvraag in, of download de samenvatting hier. Deze subsidieregeling biedt jou als maatschappelijke organisatie, onderwijsinstelling en gemeente de kans subsidie aan te vragen bij DUS-I voor een nieuw of bestaand MDT-project. Het gaat dan om MDT-trajecten van minimaal 80 uur in maximaal 6 maanden. Aanvragen kan vanaf 1 februari 2024 10:00 uur tot 1 mei 2024 15:00 uur.

Meer informatie over subsidie MDT

MDT-project opzetten: wat je moet weten

Als organisatie zet je een MDT-project op, waarbinnen jongeren een MDT-traject kunnen volgen. Om subsidie aan te kunnen vragen voor jouw MDT-project, zijn er een aantal zaken van belang zoals de drie pijlers, de trajectvarianten, partnerschap, samenwerkingen en het MDT-prooflabel. Je leest er meer over op deze pagina.

MDT-project opzetten

MDT en jouw organisatie

Wil je eerst meer weten over wat MDT voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan de pagina's voor: 

Direct MDT 2024 subsidie aanvragen
Direct MDT-kort subsidie aanvragen

Heb je vragen? Je stelt ze rechtstreeks via mdt@doemeemetmdt.nl .

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.