Aansluiten bij MDT

Als MDT-organisatie word je onderdeel van een landelijk dekkend netwerk dat elkaar stimuleert en kwaliteiten bundelt, en geef je jongeren de kans een stap te zetten naar hun toekomst. 

Huidige situatie MDT

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) biedt jongeren tussen de 12 en 30 jaar de kans om gedurende een aantal weken tot maanden hun talenten te ontwikkelen, mensen te ontmoeten buiten hun leefwereld en iets te doen voor een ander en/of de samenleving.

Tijdens voorgaande subsidierondes hebben verschillende organisaties subsidie ontvangen om een MDT-project te starten, continueren of uit te breiden. Uitgaande van het hoofdlijnenakkoord zal er geen subsidieronde voor nieuwe projecten komen. Na aanstelling van het nieuwe kabinet wordt het definitieve regeerakkoord vormgegeven. Het hoofdlijnenakkoord dient als basis hiervoor. In het regeerakkoord zal definitief blijken of er nog subsidiemogelijkheden zijn voor 2025 en verder.  

Veelgestelde vragen vanuit het hoofdlijnenakkoord

Het hoofdlijnenakkoord kan vragen oproepen. Om deze reden is er een F.A.Q.-pagina gemaakt naar aanleiding van het hoofdlijnenakkoord.  

Ga naar de F.A.Q. Hoofdljinenakkoord

Blijf op de hoogte

Houd deze webpagina in de gaten voor het laatste nieuws of meld je aan voor de 'Blijf op de hoogte-groep' via de button hieronder. Informatie over de subsidieregelingen en eventuele wijzigingen zullen automatisch gedeeld worden met deze groep. 

Blijf op de hoogte

Sluit je aan als partner bij MDT

Uitgaande van het hoofdlijnenakkoord kan er nu geen subsidie worden aangevraagd. Wel kun je een partner worden van een lopend MDT-project.

Wil je meer weten over wat MDT voor jouw organisatie kan betekenen, ook wanneer je geen eigen subsidie kunt aanvragen? Bekijk dan de pagina's voor:

En mocht je nog niet helemaal weten wat een MDT-project inhoudt, lees je daar in de volgende alinea meer over. 

Wat is een MDT-project?

Als organisatie zet je een MDT-project op, waarbinnen jongeren een MDT-traject kunnen volgen. Een aantal zaken zijn hierbij van belang, zoals de drie pijlers van MDT, de trajectvarianten, partnerschap, samenwerkingen en het MDT-prooflabel. Meer weten? Klik op onderstaande button.

Meer informatie

Heb je vragen? Je stelt ze rechtstreeks via mdt@doemeemetmdt.nl.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.