Subsidie Eventkalender: MDT informatiebijeenkomsten 2024

18 januari 2024
Vanaf 1 februari tot 1 mei 2024 kan je MDT subsidie aanvragen. In welke fase van voorbereiding of aanvraag je ook zit, wij helpen je graag met de juiste informatie om tot de volgende stap te komen. Daarom organiseren we een aantal belangrijke online bijeenkomsten voor jou. Schrijf je in voor de online bijeenkomst die het beste bij jou past!

Vragen over subsidieronde 5a worden niet behandeld tijdens deze bijeenkomsten. Deze vragen kan je per email stellen via MDTsubsidies@minvws.nl.

Informatiebijeenkomst MDT subsidie

  • Donderdag 29 februari van 13:00 tot 15:00 uur

MDT geeft in samenwerking met subsidieverstrekker DUS-I uitleg over de subsidieregeling, het aanvraagproces, het aangaan van samenwerkingsverbanden in de regio en beantwoorden we al je vragen. Deze bijeenkomst is een herhaling van 8 februari jl. 

Inschrijven 29 februari

Vragenuren

  • Wekelijks in maart en april om 13:30 tot 14:30 uur

Deze online vragenuren zijn voor aanvragers die gedetailleerde inhoudelijke vragen hebben over het aanvraagproces. Schrijf je tijdig in zodat je direct je vraag kunt insturen. Wij zullen het antwoord voorbereiden en thematisch presenteren tijdens dit vragenuur. Om kwalitatieve service te bieden is het aantal deelnemers per spreekuur beperkt tot max. 15 personen. Wees er snel bij! 

Data in maart: 14, 21 en 28 maart

Inschrijven maart

Data in april: donderdagen 4, 11, 18, 25 

Inschrijven april donderdagen

Maandag 29 april

Inschrijven 29 april

Informatiebijeenkomsten MDT-kort

Deze informatiebijeenkomsten zijn geweest. De subsidie voor MDT-kort is aan te vragen tot 11 april 14:00 uur. Neem voor vragen contact op via amd@zonmw.nl of kijk op de website van ZonMw.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.