Subsidie Eventkalender: MDT informatiebijeenkomsten 2024

01 mei 2024
Voor 2024 kan er geen MDT subsidie meer aangevraagd worden en zijn er geen informatiebijeenkomsten meer gepland. We helpen je graag met de juiste informatie om tot de volgende stap te komen richting het opzetten van een MDT project. Bekijk de concrete vragen en antwoorden die zijn gesteld tijdens de informatiebijeenkomsten afgelopen maanden of blijf simpelweg op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen omtrent de subsidieregeling door je aan te melden.

Vragenuren

  • Wekelijks in maart en april j.l. (geweest)

Deze online vragenuren zijn voor aanvragers die gedetailleerde inhoudelijke vragen hebben over het aanvraagproces. Alle vragenuren zijn geweest en de regeling is inmiddels gesloten.

Informatiebijeenkomst MDT subsidie

  • Donderdag 29 februari j.l. (geweest)

Team MDT geeft uitleg over de subsidieregeling, het aanvraagproces, het aangaan van samenwerkingsverbanden in de regio en we beantwoorden we al je vragen. De informatiebijeenkomsten zijn geweest. De subsidieregeling is gesloten. Neem voor vragen persoonlijk contact op via mdt@doemeemetmdt.nl of bekijk de veel gestelde vragen van de laatste informatiebijeenkomsten in deze Q&A.

Q&A informatiebijeenkomsten MDT subsidie (342.2kB)

Informatiebijeenkomsten MDT-kort

Deze informatiebijeenkomsten zijn geweest. De subsidie voor MDT-kort voor 2024 is gesloten. Neem voor vragen contact op via amd@zonmw.nl of kijk op de website van ZonMw.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.