De MDT subsidieregeling voor 2024 is bekend!

06 december 2023
Publicatie in de Staatscourant en de online samenvatting zijn beschikbaar.

De nieuwe subsidie voor Maatschappelijke Diensttijd (MDT) voor 2024 is op 5 december gepubliceerd in de Staatscourant. Er is ook een samenvatting beschikbaar op onze website waarin de hoofdlijnen van de subsidieregeling staan beschreven.

Aansluiten bij MDT netwerk

Elke maatschappelijke organisatie, onderwijsinstelling en gemeente kan meedoen met MDT. Inmiddels zijn ruim 6.500 organisaties en 100.000 jongeren aangesloten bij het MDT-netwerk en maken écht een verschil in de samenleving!

Starten met de voorbereiding

Vanaf 1 februari 2024 10:00 uur tot 1 mei 2024 15:00 uur kan er MDT subsidie aangevraagd worden. Lees je in en begin op tijd met de voorbereiding van je subsidieaanvraag. Lees hier hoe je bijvoorbeeld een project kunt opzetten of welke pijlers belangrijk zijn.

Informatiebijeenkomst

MDT organiseert in samenwerking met subsidieverstrekker DUS-I een online informatiebijeenkomst op donderdag 14 december 2023 van 13:00 tot 15:00 uur. De subsidieregeling en het aanvraag proces worden toegelicht en er wordt gelegenheid geboden om vragen te stellen.

Inschrijven informatiebijeenkomst

Blijf op de hoogte

De komende weken informeren we je direct wanneer er nieuws is of ontwikkelingen zijn. Blijf als eerste op de hoogte en meld je aan.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.