Vraag het MDT-prooflabel aan

26 september 2023

Het MDT-prooflabel staat garant voor de kwaliteit en effectiviteit van MDT-organisaties. Voor MDT-organisaties uit subsidieregeling 5a is het aanvragen en behalen van het MDT-prooflabel verplicht.

Inmiddels hebben al meerdere MDT-organisaties het MDT-prooflabel aangevraagd en behaald. We willen MDT-organisaties die zich nog niet hebben ingeschreven voor het aanvraag- en toetsingsproces van het MDT-prooflabel de kans geven het MDT-prooflabel te halen voor eind 2023. Ben je er klaar voor om het MDT-prooflabel aan te vragen, schrijf je dan nu in. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar mdtprooflabel@doemeemetmdt.nl. We plannen het aanvraag- en toetsingsproces tussen november en december 2023 met je in.

Aanvraagproces

Wil je weten welke stappen het aanvraag- en toetsingsproces omvatten? Ga naar deze pagina of klik op onderstaande button voor gedetailleerde informatie over het proces en de criteria waaraan je moet voldoen om het MDT-prooflabel te behalen.

We kijken uit naar jullie deelname en zien jullie aanvragen graag tegemoet!

Alles over het MDT-prooflabel
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.