Update Regionale Samenwerking

27 juni 2023
Op dinsdag 28 maart vond de Beslisdag Regionale samenwerking plaats. Met elkaar zijn hier 19 regionale samenwerkingsverbanden (RSV) gevormd.

Inmiddels is de volgende stap gezet: de verschillende RSV’s zijn bezig geweest met het werven en voordragen van regiofacilitators. Op dit moment zijn voor meer dan 10 regio’s regiofacilitators geworven en voorgesteld. In de komende weken zal dit aantal verder toenemen.

Eerste bijeenkomst

Op 8 juni kwamen de facilitators voor het eerst samen en is er met elkaar nagedacht over het begeleidingsprogramma van de regiofacilitators. De volgende bijeenkomsten vinden plaats in juli en september.

In regio’s waar het proces langer duurt of moeilijker op gang komt, wordt ervaring vanuit andere regio’s ingebracht en denkt het team van Regionale samenwerking mee. Meer informatie over regionale samenwerking is te vinden op deze pagina.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.