Terugblik Beslisdag Regionale samenwerking

20 april 2023

Op dinsdag 28 maart vond de Beslisdag Regionale samenwerking plaats. De centrale vraag tijdens de beslisdag van 28 maart was: hoe gaan wij regionaal samenwerken, zodat jongeren in heel Nederland een passende MDT kunnen volgen, nu en in de toekomst? Uitgangspunt daarbij was dat ieder regionaal samenwerkingsverband een door de regio voorgedragen en door het programmateam MDT betaalde regiofacilitator krijgt. 

Samenwerking in 19 regio’s

Naast een informatief plenair gedeelte, kwamen op de beslisdag 120 deelnemers in subgroepen per provincie bij elkaar. Daar werd het gesprek gevoerd over hoe zij de samenwerking voor zich zagen én werden er in deze samenstelling besluiten genomen. Met elkaar hebben zij besloten om samen te werken in 19 regio’s. Ben jij benieuwd naar welke regio’s dat zijn? Kijk dan hier verder. 

Wil je in de komende periode meer weten over regionale samenwerking en wil je aansluiten bij een regionaal samenwerkingsverband? Houd dan de pagina van regionale samenwerking in de gaten. 

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.