Subsidiemogelijkheden MDT-kort

31 oktober 2023

Het was van 13 november 2023 tot en met 11 april 2024 14:00 uur mogelijk om bij ZonMw subsidie aan te vragen voor een MDT-kort project. 

Subsidiemogelijkheden MDT-kort

Op maandag 13 november 2023 stelde ZonMw 3 subsidieoproepen open. Met deze subsidie kunnen maatschappelijke organisaties, gemeenten of onderwijsinstellingen kennismaken met MDT via een MDT-kort project. 

Wie kan subsidie aanvragen?

Maatschappelijke organisaties, gemeenten of onderwijsinstellingen die kennis willen maken met MDT kunnen subsidie aanvragen voor een MDT-kort project. Let op: (onderdelen van) organisaties die al subsidie hebben ontvangen voor een MDT-kort project, kunnen niet opnieuw subsidie aanvragen. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden in de subsidieoproep.

Wat kan je aanvragen?

Per MDT-kort project kan een subsidie van maximaal € 50.000,- worden aangevraagd. Jongeren besteden in deze projecten minimaal 30 uur en maximaal 50 uur aan hun MDT-traject over een periode van maximaal 12 weken. Het hele project heeft een duur van maximaal 16 weken.

We laten het je weten zodra de subsidieoproep beschikbaar is. Wil je zeker weten dat je als eerste op de hoogte bent? Laat dan via de button hieronder jouw gegevens achter.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

MDT-project opzetten

Meer weten over hoe je een MDT-project opzet? Lees dan verder op deze pagina.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.