Nieuwe uitlegvideo: ‘Sluit je aan bij het MDT-netwerk!’

10 februari 2023
MDT is uitgegroeid tot een succesvolle landelijke beweging: steeds meer scholen, maatschappelijke organisaties, gemeenten en bedrijven doen mee. Om meer stakeholdergroepen te betrekken bij het netwerk, maakten we een nieuwe uitlegvideo over de kracht van MDT en waarom het waardevol is om je aan te sluiten. https://www.youtube.com/watch?v=ky-FzdtA-IM

We roepen je op om de video ook in jouw netwerk te verspreiden, om zoveel mogelijk mensen bekend te maken MDT. Deel hem bijvoorbeeld met je collega’s, op LinkedIn, Instagram of in een nieuwsbrief. Je downloadt de video in onze toolkit en je vind hem op het MDT-Youtubekanaal.

Sluit je aan bij het MDT-netwerk!

Maatschappelijke diensttijd (MDT) is een programma van het ministerie van OCW, in samenwerking met jongeren, maatschappelijke organisaties, scholen en gemeenten.  MDT is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle landelijke beweging. Met meer dan 5.000 partnerorganisaties, meer dan 60.000 jongeren die deelnemen en nog eens ruim 98.000 jongeren die mee kunnen gaan doen, maakt MDT écht een verschil in de samenleving.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.