Nieuwe subsidiemogelijkheden voor MDT

01 mei 2024

MDT-kort

Via ZonMw is het mogelijk om laagdrempelig kennis te maken met MDT door subsidie aan te vragen voor een MDT-kort project. In deze kortlopende projecten besteden jongeren minimaal 30 uur en maximaal 50 uur aan hun MDT-traject over een periode van maximaal 12 weken. Het project zelf duurt maximaal 16 weken. Per subsidieaanvraag, kan maximaal € 50.000,- subsidie aangevraagd worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden of voorwaarden, kijk dan op de website van ZonMw. Ook kan je contact opnemen met ZonMw. Zij zijn elke werkdag bereikbaar via amd@zonmw.nl of 070 349 53 18.

Alles over MDT-kort

Inspiratie opdoen
Wil je als school kosteloos advies op maat over de verschillende mogelijkheden die MDT kan bieden binnen het onderwijs en hoe je de MDT subsidie kunt inzetten? Neem dan via deze link contact op met onze MDT-onderwijsexpert in jouw regio.

Ook is er de mogelijkheid om via MDT on Tour inspiratie op te doen. MDT on Tour reist nú door heel het land langs scholen en biedt met een interactieve scholenbezoek een laagdrempelige manier om kennis te maken met de mogelijkheden van MDT! Mail naar mdt@diversion.nl voor meer informatie.

MDT subsidie 2024 

De subsidieregeling Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is voor MDT-trajecten vanaf 80 uur. De subsidieregeling is gepubliceerd in de Staatscourant. Download hier de samenvatting van de MDT-regeling voor 2024, of bekijk hem hier online.

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkeling rondom MDT subsidies via onderstaande button:

Blijf op de hoogte van subsidies van MDT
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.