MDT en het bedrijfsleven

16 april 2024

Steeds meer bedrijven doen mee met MDT! Op dit moment zijn meer dan 150 bedrijven betrokken bij MDT en werkt meer dan de helft van de MDT-organisaties al samen met één of meerdere bedrijven. Hoe ze dit doen?

Neem bijvoorbeeld PostNL, die de jongeren bij MDT Follow Your Dreams meeneemt op werkbezoek door hun bedrijf. Of Museum of Humanity, waar MDT Local Heroes op bezoek komt in ruil voor vrijwillige inzet in het museum. En heb je als bedrijf een social return-verplichting? Ook dan biedt MDT kansen. Zo coachen medewerkers van ABN AMRO jongeren bij MDT School des Levens bij het opzetten van hun eigen initiatief én vervullen ze daarmee hun social return richting de gemeente Den Bosch. En organisatieadviesbureau Leeuwendaal verzorgt talentenworkshops voor MDT SWOM Academie en MDT Make A Difference Today binnen hun opdracht voor een ministerie. Hier lees je daar mee over.

Het verbinden van MDT en bedrijfsleven leidt tot een rijker MDT-aanbod en kan jongeren helpen bij hun beroepskeuze. Tegelijkertijd biedt MDT bedrijven een uitgelezen kans om in contact te komen met jongeren in hun omgeving en om samen met hen maatschappelijke impact te maken. We horen dan ook graag hoe we deze samenwerkingen kunnen stimuleren en verbeteren. Dus ben of ken jij een MDT-project dat al samenwerkt met het bedrijfsleven? Laat het ons weten via mdt@doemeemetmdt.nl, dan nemen wij contact met je op!

Meer over MDT x bedrijfsleven
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.