Vacature: projectmedewerker MDT-prooflabel

24 augustus 2023

MDT zoekt projectmedewerker MDT-prooflabel 

(hbo/wo)
32/36u

Wil jij meewerken aan een landelijke beweging die zowel jongeren als de maatschappij verder brengt? Is het inrichten van werkprocessen voor jou een eitje? En kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Dan hebben we een uitdagende functie voor jou: projectmedewerker MDT-prooflabel! Als projectmedewerker MDT-prooflabel speel je een belangrijke rol in het waarborgen van kwaliteit binnen het MDT-netwerk.

Je wordt onderdeel van het overkoepelende MDT-prooflabel team en zal je voornamelijk bezighouden met de doorontwikkeling van het MDT-prooflabel. Het MDT-prooflabel is een relatief nieuw onderdeel binnen MDT, in deze rol ga je aan de slag met lessen die in de pilot- en ontwikkelfase zijn opgedaan. Dit vraagt dat je ervaring hebt met het oplossen van complexe vraagstukken en sterk bent in procesinrichting. Ook heb je de drive om het project steeds beter te maken en daarbij anderen te betrekken. Verder ga je je bezig houden met het organiseren van leersessies voor het onderzoeksteam en de certificaatuitreikingen.

Meer weten en solliciteren? Bekijk dan de volledige vacature:

Vacature MDT-prooflabel
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.