Themabijeenkomst onderwijs

20 april 2023
Zoekt jouw MDT-project de samenwerking met het onderwijs? Kom naar de themabijeenkomst!

Tijdens een themabijeenkomst op 22 juni nodigen we jullie als MDT-netwerk uit om van en met elkaar te leren en meer te horen over de ontwikkelingen van MDT in en met het onderwijs en over MDT on Tour. We gaan in op vragen zoals: hoe is het onderwijs nu aangesloten bij MDT en waarom zou een school MDT willen inzetten? Wat werkt daarin goed en wat werkt belemmerend en wat kan Team MDT betekenen in de verbinding tussen MDT-projecten en scholen? En tot slot: wat is MDT on Tour en wat kan dat voor mij betekenen? 

Ben jij van een MDT-organisatie en wil jij jouw ervaringen delen, sparren met onderwijsprofessionals, je eigen aanpak aanscherpen en/of met concrete afspraken naar huis gaan? Dat kan! Tijdens deze bijeenkomst hoor je namelijk ook hoe je kosteloos een MDT on Tour scholenprogramma kan aanvragen voor jouw regio. Meld je alvast aan via onderstaande link en geef je voorkeuren door.

Meld je aan
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.