‘Samen kunnen we niet Stuk’

StukTV zet jongeren in de spotlights met ‘Samen kunnen we niet Stuk’

19 februari 2021
Samen met StukTV, de Rijksoverheid, Young Impact en de Maatschappelijke Alliantie lanceren we ‘Samen kunnen we niet Stuk’. Een show waarin Giel, Thomas en Stefan samen met andere bekende YouTubers positieve verhalen onder de aandacht brengen en jongeren perspectief bieden.

Voor veel jongeren heeft de coronacrisis namelijk grote impact op het dagelijkse leven. Geen sport, geen feestjes en maar weinig ruimte voor sociaal contact.

Op donderdag 25 februari om 17.00 uur is de kick-off van ‘Samen kunnen we niet Stuk’ te zien op het YouTubekanaal van StukTV.

Giel de Winter, StukTV: “Op dit moment hoor je vaak dat jongeren het lastig hebben en het dagelijkse leven is voor hen flink veranderd. Met Samen kunnen we niet Stuk willen we een breed publiek inspireren en motiveren. Laten zien welke mogelijkheden er op dit moment al zijn. Vanuit het hele land zijn er namelijk veel mooie en positieve verhalen te vertellen. Tijdens onze show zetten we jongeren met een opvallend of bijzonder initiatief in de spotlights. Wij gaan stuk voor jou!”

Uit onderzoek van Young Impact blijkt dat maar liefst 53% van de 12 tot 19 jarigen door corona meer geneigd is iets te doen voor een ander. We zien al veel jongeren opstaan en initiatief nemen om anderen te helpen en juist die verhalen wil StukTV laten zien. Ze rijden door het hele land om deze jongeren te verrassen, samen met vrienden van StukTV zoals Emma Heesters, Soufiane Touzani en Sophie Milzink. Zo krijgt Demi een privéconcert in de Ziggo Dome en mag Shanayla een videoclip opnemen op de Euromast.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.