Samenvatting van de subsidieregeling MDT 2023

20 april 2023

Er is een samenvatting van de subsidieregeling MDT 2023 beschikbaar! Ook benieuwd naar de hoofdlijnen van de subsidieregeling? Je kan hier de presentatie vinden, met daarin een samenvatting* van de subsidieregeling en een overzicht van het aanvraagproces.

Op 6 en 17 april hebben we de samenvatting tijdens de online themabijeenkomst toegelicht. Tijdens deze themabijeenkomsten zijn er veel vragen gesteld. De Q&A’s van deze bijeenkomsten kan je binnenkort hier op de website vinden. H

Wil je je verder voorbereiden op je subsidieaanvraag? Begin op tijd! De ervaring leert, dat het vormen van een partnerschap, het regelen van cofinanciering en het opzetten van jongerenparticipatie (veel) tijd kost. Wil je sparren hoe je dit het beste kan doen of heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder! Neem contact met ons op via mdt@doemeemetmdt.nl.

* Disclaimer: de subsidieregeling is nog niet definitief. De inhoud van de regeling, en daarmee de inhoud van de samenvatting, kan nog wijzigen.

Lees meer over subsidies
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.