De online netwerkbijeenkomst van vrijdag 25 september werd uitgezonden vanaf de Prodentfabriek in Amersfoort.

Samen de schouders onder een duurzaam MDT

29 september 2020
Op vrijdag 25 september spraken organisaties, jongeren en staatssecretaris Paul Blokhuis over de toekomst van MDT. Bijna 250 projectleiders, jongeren en andere geïnteresseerden deden online mee.

250 deelnemers aan online netwerkbijeenkomst

De online netwerkbijeenkomst van vrijdag 25 september werd uitgezonden vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort. Zowel de deelnemers in de zaal als online stelden vragen en wisselden ideeën uit in de chat. Onmisbare thema’s voor een duurzame toekomst van MDT kwamen aan bod, zoals zichtbaarheid, verbinding tussen gemeenten en maatschappelijke organisaties en de rol van jongeren in het netwerk.

Actief netwerk & MDT-ambassadeurs

Radiopresentator & ex-bondscoach van het hockeyteam Tom van 't Hek inspireerde met zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van netwerken. En als klap op de vuurpijl presenteerde Paul Blokhuis de MDT-ambassadeurs: Jiami Jongejan en Thomas Brok, beiden bekend onder jongeren op YouTube en Instagram. Via een live verbinding vertelden ze wat MDT voor hen zo waardevol maakt.

Gemist?

Heb je het inspirerende verhaal van Tom van 't Hek, de gesprekken met MDT-organisaties en de filmpjes van MDT-jongeren gemist? Kijk de online netwerkbijeenkomst dan terug. Vul je e-mailadres in, registreren is niet nodig.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.