Recordpoging 'Ontdekken wat je leuk vindt' van start!

09 december 2020
De recordpoging 'Ontdekken wat je leuk vindt' is van start. We roepen jongeren tussen de 14 en 27 jaar op, om de test ‘Ontdekken wat je leuk vindt’ te doen op deze website. We streven ernaar dat maandag einde dag ruim 20.000 jongeren de test hebben gedaan. En op deze manier, net als wij, uitvinden welk MDT bij ze past. Ambassadeur Thomas Brok trapt op zijn Insta de recordpoging af door als eerste de test te doen. We hebben jouw hulp en de hulp van 'jouw' jongeren hard nodig om het record te halen. Help je mee?

We zijn op zoek naar 20.000 jongeren!

Begin volgend jaar starten er 50 nieuwe MDT's, met plek voor meer dan 20.000 jongeren! Verschillende projecten breiden uit of gaan van start op nieuwe locaties. Daarnaast zijn er verschillende gloednieuwe initiatieven. Een mooi moment dus om jongeren op te roepen en kennis te laten maken met MDT. 

Met de test ‘Ontdekken wat je leuk vindt’ weten jongeren in twee minuten welke MDT bij hen past. Willen ze actief aan de slag met een sportproject, ligt hun hart bij zorg & welzijn of is duurzaamheid hen op het lijf geschreven? 

Help mee het record te vestigen 

Jij kan ons ons helpen het record te vestigen! Deel de boodschap via je socials en mobiliseer je netwerk om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om mee te doen aan de recordpoging. Bijvoorbeeld door ze te vragen de test zelf in te vullen en dit ook te delen op hun socials. Vraag ook je relaties die veel contact hebben met jongeren de oproep te verspreiden. 

Actietoolkit social media

In de actietoolkit vind je templates voor socialposts. Ter inspiratie hebben we ook een contentkalender bijgesloten, die kan je gebruiken als leidraad voor de volgorde van je uitingen. Houd de toolkit in de gaten, we vullen deze steeds aan met nieuwe content. 

Gebruik bij je uitingen de hashtag #ontdekwatjeleukvindt en je kan natuurlijk ook altijd de hashtag #doemeemetmdt gebruiken. Vergeet je ons ook niet te taggen met @mdt_nl?

Social media actie toolkit (72.5MB)

Pers toolkit

Bekijk hier de pers toolkit.

MDT Live: onthulling van het record!

Maandag 14 december gaan we live! We zenden uit van 12.00 tot 17.00 uur met video's, live-interviews, vlogs, updates en muziek door een dj. En we maken samen met SG Erik Gerritsen en de ambassadeurs Jiami enThomas om 16.30 uur de eindstand van de recordpoging bekend.

Ruim 15 MDT-projecten zetten hun deuren open en laten zien waar zij mee bezig zijn. Ook beantwoorden ze vragen van kijkers. De chat staat de hele dag open zodat iedereen vragen kan stellen en met elkaar in gesprek kan gaan. 

Meedoen aan deze dag kan door in te loggen op www.mdtlive.nl. Je hoeft je niet aan te melden, een e-mailadres achterlaten is genoeg. We hopen echt dat MDT Live ook voor jou een mooi moment kan zijn om MDT en jouw MDT-project bekend te maken bij iedereen in Nederland! 

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.