Novemberupdate regionale samenwerking

28 november 2023

Door het hele land worden er regionale bijeenkomsten georganiseerd vanuit de 19 regionale samenwerkingsverbanden. “Het zijn inspirerende MDT regiobijeenkomsten,” volgens Simone Tijans, regiofacilitator in de regio Overijssel Twente. “In november waren we te gast bij FC Twente Scoren in de Wijk, bij het project MDT Community Champions. We hebben dan overleg en afstemming met de verschillende MDT-programma’s in Overijssel over hoe we met elkaar het MDT Netwerk kunnen laten groeien en ervoor zorgen dat er meer jongeren aan MDT kunnen deelnemen."

Regionale samenwerkingsverbanden

Inmiddels hebben 18 van de 19 regionale samenwerkingsverbanden een regiofacilitator. We verwachten dat de regio Zeeland binnenkort ook voorzien zal zijn.

Ontwikkeling regionale samenwerkingsverbanden

In de komende periode zullen er gesprekken plaatsvinden in de regio met de regionale samenwerkingsverbanden en de regiofacilitatoren om samen te leren en te kijken naar de ontwikkeling van MDT en het regionale samenwerkingsverband.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.