Nieuwe kwartiermaker MDT x Eenzaamheid

20 april 2023
Sinds 3 april is Bassima el Haik de nieuwe kwartiermaker voor MDT x Eenzaamheid. Zij stelt zich graag aan jullie voor!

"Dag allemaal,

Mijn naam is Bassima el Haik en ik ben sinds 3 april kwartiermaker voor MDT x eenzaamheid. Dit doe ik vanuit mijn rol als adviseur bij JSO tot en met eind juni.

Ik heb er enorm veel zin in om mij hier de komende periode voor in te zetten en kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en samen te werken. Ik zal mij onder andere bezighouden met het enthousiasmeren en aanjagen van gemeenten, ophalen van praktijkvoorbeelden en het zoveel mogelijk te laten landen van MDT in het beleid/plan van aanpak eenzaamheid van gemeenten.

Verder woon ik in Amsterdam, maar reis ik veel door het land voor verschillende opdrachten. Het JSO-kantoor zit onder andere in Den Haag, maar ik werk ook veel vanuit het kantoor in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Mocht je mij willen benaderen kun je mij mailen b.elhaik@jso.nl, bellen op 06-38166703 of linken via LinkedIn.

Groeten,

Bassima el Haik"

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.