Meedenksessies voor scholen

20 april 2023
Hoe kunnen we ondersteunen bij het inzetten van MDT op jouw school?

Steeds meer scholen zien MDT als kans om invulling te geven aan- of aan te sluiten bij onderwijsdoelen als burgerschap en LOB. Om scholen en onderwijsprofessionals goed te ondersteunen bij de subsidieaanvraag en bij de implementatie van MDT in het onderwijsprogramma, ontwikkelt onderwijsteam MDT een landelijke ondersteuningsstructuur voor MDT. We roepen scholen op om mee te denken over de invulling van deze ondersteuning in een tweetal meedenksessies.

Tijdens deze sessies komen vragen aan bod als: wat hebben jullie als school nodig om MDT (duurzaam) een plek te geven? Waar lopen jullie tegenaan in het (subsidieaanvraag)proces? Welke drempels ervaren jullie? Wat zijn succescriteria? Door hierover met elkaar in gesprek te gaan, hopen we alle wensen op een rij te krijgen en daarnaast deelnemers te inspireren met verhalen over MDT bij andere scholen.

Data meedenksessies

  • Maandag 22 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur (voor mbo en hbo)
  • Donderdag 1 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur (voor vo)
Meld je nu aan
Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.