MDT Live: onthulling van het record & online open dag!

10 december 2020
Heb jij meegedaan aan het record ontdekken wat je leuk vindt? Goed bezig! Op maandag 14 december maken we de eindstand bekend tijdens MDT Live. Maar er is deze dag nog veel meer! Ben je erbij? Volg de uitzending via www.mdtlive.nl.

Online open dag

MDT live is een online open dag van 12 tot 17 uur waar je een bezoek kan brengen aan verschillende MDT's. Misschien ben je benieuwd hoe zo'n MDT nu precies werkt? Of wat het jou kan opleveren? Dit is het moment om al je vragen te stellen!

Vlogs van jongeren, nieuws uit het land en DJ

Je kan de uitzending de hele middag live bekijken. Ieder half uur is er een programma met nieuws uit het land en vlogs van MDT-jongeren en ambassadeurs. In de studio is een dj die jouw verzoeknummertjes draait.

Volg de uitzending via www.mdtlive.nl. Je hoeft je niet aan te melden, alleen je e-mailadres achter te laten door in te loggen. 

Programma MDT-live

Tussen 12.00 en 13.00 uur zie je o.a. interviews met jongeren en projectleiders van Walhallab en Old School Arnhem. En gaan we langs bij een speciale actie van Young Impact.

Tussen 13.00 en 14.00 uur zie je o.a. interviews met jongeren en projectleiders van Stichting senior&student, Gouden Kans project en Local Heroes.

Tussen 14.00 en 15.00 uur zie je o.a. interviews met jongeren en projectleiders van MDT Missie en MDT in het Onderwijs. En gaan we langs bij een speciale actie van The Karma Factory.

Tussen 15.00 en 16.00 uur zie je o.a. interviews met jongeren en projectleiders van Make a difference today, IMcoach Weekendschool en Jong geleerd is Jong Gedaan.

Tussen 16.00 en 16.30 uur zie je o.a. interviews met jongeren en projectleiders van Heroes Keep The Heartbeat Going en Missie 030/project O. En we gaan langs bij de MDT popup shop in Rotterdam Zuid.

Om 16.30 maakt SG van VWS, Erik Gerritsen, samen met MDT ambassadeurs Jiami en Thomas de eindstand van de recordpoging bekend!

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.