Maak nu gebruik van het expertteam MDT & Onderwijs!

26 september 2023

Expertteam MDT & Onderwijs

Wil je als school starten met MDT maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je al een start gemaakt en vraag je je af hoe je MDT duurzaam kan inbedden binnen de school? Dan kun je vanaf nu een beroep doen op ons expertteam! De experts hebben zowel kennis van MDT en MDT-trajecten, als van het onderwijs (vo, mbo, ho). Ze kunnen zich dus goed verplaatsen in de schoolse context en niet alleen jouw vragen beantwoorden maar ook aan de hand nemen in het proces dat je als school doorloopt om MDT een plek te geven in het onderwijs.

Voor welke vragen kun je terecht bij het expertteam?

Vooropgesteld: elke vraag is welkom! De ondersteuning van onze experts is persoonlijk en altijd maatwerk. Je kunt denken aan vragen als:

  • Hoe verbind ik MDT aan burgerschap / LOB ?
  • Hoe pas ik MDT in het lesrooster?
  • Ik ben enthousiast, maar mijn collega’s kennen MDT nog niet. Hoe creëer ik draagvlak?
  • Hoe pak ik zo’n subsidie aanvraag aan?
  • Hoe ga ik de samenwerking aan met één of meerdere MDT organisaties en waar moet ik op letten? 

Contact

Wil je een gesprek inplannen? Neem contact op met Imane Haidour via: i.haidour@minocw.nl / 06-55812109 of Oumaima Zamantouti via o.zamantouti@minocw.nl / 06-46849088. Dan koppelen wij je aan een expert in jouw regio. De ondersteuning van het expertteam is geheel kosteloos.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.