Beslisdag 2024 - Regionale samenwerking

24 januari 2024

Op donderdag 18 april organiseert MDT voor de tweede keer de landelijke Beslisdag over regionale samenwerking binnen het MDT-netwerk.

Het landelijke MDT-netwerk bestaat uit 19 regio's, waarin regionale samenwerkingsverbanden samenwerken aan een landelijk dekkend netwerk. Het doel hiervan is het creëren van een passend aanbod voor jongeren, het bijdragen aan de opschalingsambitie van MDT en het duurzaam inbedden van MDT in de regionale context.

Tijdens de eerste Beslisdag in 2023 is besloten om in 19 regionale samenwerkingsverbanden (RSV’s) te gaan werken. We voeren momenteel gesprekken over hoe de samenwerking in deze regio’s verloopt. Deze input nemen we mee in de voorbereiding van de Beslisdag op 18 april.

Aanmelden voor de beslisdag

Wat kun je verwachten van de Beslisdag 2024?

  • Tijdens de Beslisdag nemen we met elkaar beslissingen over regionale samenwerking in het MDT-netwerk.
  • De Beslisdag staat in het teken van de doorontwikkeling van de regionale samenwerking.
  • Voorafgaand aan de Beslisdag organiseren we digitale informatiesessies over de kaders van de Beslisdag.

Wil jij meebeslissen over regionale samenwerking? Zet dan alvast de datum van 18 april in je agenda. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden volgen binnenkort. Wie zien je heel graag daar!

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.